Kazou goes wild!

De vrijwilligers van Kazou Vlaams Brabant regio Sint-Michielsbond organiseren een terugkomdag op de Beleefdag! Ben je dit jaar mee geweest op een Kazouvakantie of niet? Iedereen is welkom om een dag vol plezier te beleven! Kom samen met je ouders om te genieten van een vleugje onvervalste Kazou magie.

 

Maak kennis met het grandioos paradijs van Michiel en zijn snoepfabriek. In onze fabriek is er voor ieder wat wil(d)s. Naast een geweldig repertoire aan spelletjes en plezier voorzien we ook verschillende springkastelen. Voor de ouderen zijn er lasergames en een mini fuif met maxi pret!

 

Voor de deelnemers die deze zomer mee geweest zijn op vakantie is er een heus terugziemoment met hun monitoren en de andere deelnemers! Kom zeker nog eens langs om iedereen terug te zien!

  • Terugziemoment voor Jombavakanties van Kazou Sint-Michielsbond: van 11u30 tot 11u55
  • Terugziemoment voor 7-10 jaar van Kazou Sint-Michielsbond: van 14u00 tot 14u25
  • Terugziemoment voor 11-12 jaar van Kazou Sint-Michielsbond: van 15u00 tot 15u25
  • Terugziemoment voor 13-14 jaar van Kazou Sint-Michielsbond: van 16u00 tot 16u25


Ben je nog niet overtuigd? Kom langs en laat je overtuigen!

Klimmuur - doorlopend van 10u tot 17u

Bevind je je graag in hogere sferen?

Onze 7.5 meter hoge klimmuur staat garant voor uren onvergetelijk klimplezier.

Ervaren begeleiders staan klaar om zowel de beginnende als gevorderde klimmers leuke momenten te bezorgen.

Ook aan baby's en peuters is gedacht

Spring met je baby, peuter of kleuter binnen in de baby- en peuterhoek om samen op ontdekking te gaan. Voor de baby's is er baby-yoga (zie hieronder) en de peuters en kleuters kunnen zich uitleven tijdens 'peuters in actie' (zie hieronder).

We voorzien een rustig plekje om voeding te geven en een verzorgingstafel om je kleine spruit een propere luier te geven.

The place to be voor de kleinsten onder ons.

Baby-yoga

Deze mooie yogavorm is voor mama's of papa's die graag op een respectvolle, liefdevolle en speelse manier willen leren in verbinding te gaan met hun baby (1 maand tot kruipleeftijd).

Tijdens 3 sessies van ongeveer 1u doen we oefeningen waar jij baat bij hebt en leren we specifieke houdingen aan voor jouw baby. We doen oefeningen die jouw lichaam en geest openen, versterken of ontspannen. We stimuleren het lichaamsbesef, de motoriek en de spijsvertering van jouw baby met versjes, liedjes en houdingen.

 

Voor wie? baby's van 1m tot kruipleeftijd, samen met mama of papa
Start sessies: 10.30u, 11.30u en 13u

Inschrijven: ter plaatse

Peuters in actie

Tussen 1 en 3 jaar is spelen, lopen, springen, dansen, … kortom bewegen de belangrijkste bezigheid van een kind. 

Samen met je kindje spelen en bewegen is niet alleen leuk, zo stimuleer je ook de motorische en cognitieve ontwikkeling van je kind. Dit is een doe-sessie waarin je als (groot)ouder concrete beweegtips en spelimpulsen leert om te bewegen en samen te spelen met je (klein)kind.

 

Voor wie? peuters en kleuters van 1 tot 3 jaar, samen met mama, papa, oma of opa
Start sessies: 11u en 15u

Inschrijven: ter plaatse